Πολιτική απορρήτου

Γενικές πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στη σελίδα που περιγράφει την Πολιτική Απορρήτου μας! Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε σχετικά με τα στοιχεία σας. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια δεδομένα συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, και τι κάνουμε με αυτά. Όταν μοιράζεστε πληροφορίες μαζί μας, μπορούμε να κάνουμε τις υπηρεσίες μας ακόμα καλύτερες για εσάς. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας δείξουμε πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης και διαφημίσεις, να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με ανθρώπους ή να κάνετε κοινή χρήση με άλλους ταχύτερα και ευκολότερα. Καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο το πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό είναι σημαντικό. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε το χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά. Θυμηθείτε, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διαχείριση των πληροφοριών σας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλειά σας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την πολιτική απορρήτου όσο το δυνατόν απλούστερη.

Δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων και πως να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, αλλά και να αντιταχθούν στην επεξεργασία των δεδομένων αυτών, απευθύνοντας γραπτή αίτηση, ανά πάσα στιγμή. Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες προφυλάξεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, καθώς και για να αποτρέψει από το να αλλοιωθούν, καταστραφούν ή δεχθούν πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ελέγχει την κάθε αιτία κινδύνου που σχετίζεται με τη χρήση του διαδικτύου, και ως εκ τούτου, προειδοποιεί τους χρήστες του δικτυακού τόπου για πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τη λειτουργία και τη χρήση του διαδικτύου. Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους ή άλλες πηγές του διαδικτύου. Δεδομένου ότι η Εταιρεία δεν μπορεί να ελέγξει αυτές τις ιστοσελίδες και τις εξωτερικές πηγές, η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την προβολή ή την εμφάνιση αυτών των δικτυακών τόπων και των εξωτερικών πηγών, και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο, τις διαφημίσεις, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή άλλο υλικό που είναι διαθέσιμο από αυτές τις ιστοσελίδες ή τις εξωτερικές πηγές.

Διαχείριση των προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να δείτε ή να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στο διαδίκτυο για πολλές από τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε επίσης να κάνετε επιλογές σχετικά με τη συλλογή και χρήση των δεδομένων σας. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να ελέγξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, εξαρτάται από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα από το κατάστημά μας μέσω e-mail, φυσικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Εάν λάβετε διαφημιστικά email από εμάς και θα θέλατε να αποχωρήσετε, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες σε αυτό το μήνυμα. Οι επιλογές αυτές δεν ισχύουν για την υποχρεωτική επικοινωνία των υπηρεσιών που αποτελούν μέρος ορισμένων υπηρεσιών καταστήματος.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Το κατάστημα μας συλλέγει δεδομένα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να σας παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες με τις υπηρεσίες μας. Κάποια από αυτά τα δεδομένα μας τα παρέχετε άμεσα, όπως όταν δημιουργείτε ένα προσωπικό λογαριασμό. Λαμβάνουμε κάποια από αυτά καταγράφοντας το πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, με τη χρήση τεχνολογιών όπως τα cookies, και λαμβάνοντας αναφορές σφαλμάτων ή δεδομένα χρήσης από το λογισμικό που εκτελείται στη συσκευή σας. Μπορεί επίσης να λάβουμε δεδομένα από τρίτους (συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών). Για παράδειγμα, μπορεί να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που συλλέγουμε αγοράζοντας δημογραφικά δεδομένα από άλλες εταιρείες. Επίσης, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες από άλλες εταιρείες για να μας βοηθήσουν να καθορίσουμε μία τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP σας προκειμένου να προσαρμόσουμε ορισμένες υπηρεσίες στην τοποθεσία σας. Τα δεδομένα που συλλέγουμε εξαρτώνται από τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγουμε για τρεις βασικούς λόγους: για να λειτουργήσει η επιχείρησή μας και να σας παρέχουμε (συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων και των προσωποποιήσεων) τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών ανακοινώσεων, και για την προβολή διαφημίσεων. Κατά τη διενέργεια αυτών των σκοπών, συνδυάζουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των διαφόρων υπηρεσιών του καταστήματος που χρησιμοποιείτε για να σας δώσουμε μία πιο ομαλή, συνεπή και εξατομικευμένη εμπειρία. Ωστόσο, για να ενισχυθεί η προστασία της ιδιωτικής ζωής, έχουμε χτίσει πάνω σε τεχνολογικές και διαδικαστικές διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην πρόληψη ορισμένων συνδυασμών δεδομένων. Για παράδειγμα, αποθηκεύουμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς όταν είστε μη ταυτοποιημένος επισκέπτης (μη συνδεδεμένος) ξεχωριστά από οποιοδήποτε στοιχείο λογαριασμού σας εντοπίζει άμεσα, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου.

Κοινή χρήση πληροφοριών σας

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας ή όπως απαιτείται για να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συναλλαγή ή για να σας παρέχεται οποιαδήποτε υπηρεσία έχετε ζητήσει ή για την οποία έχετε λάβει άδεια. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε το περιεχόμενό σας με τρίτους, όταν μας λέτε εσείς να το πράξουμε. Όταν παρέχετε τα στοιχεία πληρωμής για να κάνετε μια αγορά, θα μοιράζονται τα δεδομένα πληρωμής με τις τράπεζες και άλλους φορείς που επεξεργάζονται τις συναλλαγές πληρωμών ή παρέχουν άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, καθώς και για την πρόληψη απάτης και μείωσης του πιστωτικού κινδύνου. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα με τους προμηθευτές ή πράκτορες που εργάζονται για λογαριασμό μας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα δήλωση. Για παράδειγμα, οι εταιρείες που ενδεχομένως έχουμε προσλάβει για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών ή για τη βοήθεια στην προστασία και διασφάλιση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας μπορεί να χρειάζονται πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες/λειτουργίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι εταιρείες πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των δεδομένων μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουν από εμάς για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο μιας εταιρικής πράξης, όπως μια συγχώνευση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων.